Χάρτης Επισκεπτών

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1605511
Έχουμε 1 επισκέπτη online

Φωτογραφίες

Μέλος της

ANCCE member

Ισολογισμοί

Βιβλίο Επισκεπτών

Υπογραφή του βιβλίου


ΑΡΙΣΤΕΑ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣ Η    21 2010 12:46 | ΑΘΗΝΑ
RatingRatingRatingRatingRating
Στο Campo Lunes αυτό που σε εντυπωσιάζει περισσότερο δεν είναι οι εγκαταστάσεις και τα μοναδικά άλογα του ιπποφορβείου, αλλά ολόκληρη η φιλοσοφία αυτού του δημιουργήματος!
Κρατώντας με σεβασμό την Ισπανική κουλτούρα για την συγκεκριμένη ράτσα αλόγων αλλά και για την ίδια την φύση, στο Campo Lunes βιώνεις στιγμές οι οποίες σε ταξιδεύουν σε άλλες χώρες, σε άλλα πρότυπα, σε άλλες φιλοσοφίες της σχέσης των αλόγων με τον άνθρωπο.
Όλα είναι προσεγμένα ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε η αναπαραγωγή, η ανατροφή και η εκπαίδευση να δίνει τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα .
Συγχαρητήρια για αυτή την αξιόλογη προσπάθεια !

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓ ΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ    13 2010 13:00 | ΜΑΔΡΙΤΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
RatingRatingRatingRatingRating
Εργάζομαι προσωρινά στην Ισπανία.
Ιππεύω ισπανικά καθαρόαιμα και θαυμάζω την ράτσα. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα ιπποφορβείου στην Ελλάδα με σύνδεση με την ANCEE. Θα τα πούμε σίγουρα από κοντά όταν γυρίσω στην Ελλάδα (μετά από 2 χρόνια). Βέβαια έχω πολλές απορίες: ποιός ΄γυμνάζει τα άλογα, από ποιά linea είναι κλπ.
Τα PRE (Pura Raza Espangola) ή Ανδαλουσιανά όπως τα ονοματίζει ο πολύς κόσμος, αξίζουν τα καλύτερα σε ιππείς και εκπαίδευση. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΓΚΙΝΟΣ ΜΗΝΑΣ    03 2009 14:49 | KOZANH
RatingRatingRatingRatingRating
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ SITE, ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΖΩΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΑΣ.

ΔΙΑΦΑΣ ΚΩΣΤΑΣ    01 2009 00:56 | Κοζάνη
RatingRatingRatingRatingRating
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ !!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΟΓΟ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΣ!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ!!! ;)

Valia Alexiou    25 2009 20:07 | Greece
RatingRatingRatingRatingRating
Συγχαρητήρια Κώστα! Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!


32
εγγραφές
« 1 2 3 4 5 6 7 »

EasyBook